Mainosteippaus

Ikkunateippaus

Mainosteippaus on oleellinen osa yrityksen näkyvyyttä.
Teippaamme liiketilojen ikkunapinnat toiveiden mukaan – toteutamme teipit joko valmiin aineiston pohjalta tai tarjoamme myös suunnittelupalvelun.
Teippaamme kaikki kohteet, kokonaiset lasi- tai ikkunapinnat, sekä pienet ikkunateippaukset logoista teksteihin.
Usein voidaan hyödyntää, päivittää ja korjata myös olemassaolevia teippauksia. Lasin sävyjen vaihto onnistuu läpikuulto- tai auringonsuojakalvoilla ja näköestesuoja saadaan maitolasikalvolla, matta-, tai hiekkapuhallusteipillä, rasterireikäteipillä (One Way Vision) tai peiliteipillä.
Myös teippaus asiakkaan omilla teipeillä (Franchising, ketjut jne.) sekä olemassa olevien teippausten korjaukset ja pesut.

Liiketilateippaus

Teippaamme liiketilojen ikkunoiden ja valomainosten lisäksi myös myymälöiden ja yritysten kassa- ja tuotetiskit, kampanjaseinät, sisustustekstit, lattiagrafiikat, kohotekstit ym.

Hakusanat: Pirkanmaa, Kangasala, Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Pälkäne, Valkeakoski, Vesilahti, Sastamala, Hämeenkyrö, Kyröskoski, Viljakkala, tarrat, teipit, mainos, mainosteippi, mainostarra, mainostarrat, ikkunatarrat, ikkunateipit, ikkunamainokset, ikkunateippaus, näyteikkunat, näyteikkunan, näyteikkunoiden, myymälä, myymälän, somistus, teippari, teippaaja, mainosteippaaja, teippien poisto, teipinpoisto, teippien irroitus, vanhojen teippien poisto,  tarranpoisto, tarranpoistoaineet, valomainosteipit, valomainoksen teippaus uudelleen, teippien vaihto, a-standy, katumainos